Wednesday, 7 September 2016

ENTRI 44: RAKAN NIAGA

TEKS : RAIHAN NOORDIN
FOTO : RAIHAN NOORDIN

Permulaan September sangat mendebarkan, lepas satu satu ujian. namun rutin dan tanggungjawab tetap mesti diteruskan. Andai kata itu yang menjadi batu loncatan untuk kejayaan dan ganjaran indah sudah pasti itu yang ku terjah,


Hhahahah mengomel pula kak ann harini , petang -petang ni sebenarnya kak ann masih ada ratusan markah yang belum di key in dan di analisa. Harapannya kak ann boleh selesaikan esok sebab Jumaat dah mula bertolak ke Kota Bharu. Alhamdulillah dalam kekalutan dari pagi menemani Amshar di Kem Haji Ciliknya tadi masjid Shah Alam, sempat merekrut lagi dua orang rania (rakan niaga) baru.


tawaf

jemaah haji lapar heheh
cop passport


InsyaAllah bulan ni nak target 20 orang lagi. Seronok bila dapat berkongsi 'joran' berbanding berkongsi ikan. Haaaa faham ke faham? hehe mereka ni kebanyakkannya asal adalah pelanggan setia Qaseh yang akhirnya sangat serasi dengan Qaseh dan seronok bukan sahaja mengamalkan untuk sekeluarga dengan harga jauh lebih berbaloi tetapi juga semangat nak menjana pendapatan sampingan.

Anda sayangkan kak ann tak? hahahah perasan kan tapi kak ann tau mesti ada antara anda yang baik hati suci murni suka doakan kebaikan kak ann kan. Boleh ke doakan kak ann selesaikan urusan yang tergendala ni secepat mungkin. Doakan kak ann dapat upah kedai untuk uruskan stok pos dan stok cod kak ann di sekitar sek 13 shah alam ataupun saujana putra,

Doakan leader-leader kak an diena dan saidellah dan bakal bakal leader lain kaklin dan aisyah syam kak suhaila kak noni naik juga jadi stokis.

Supaya mereka dapat luaskan empayar dan income lebih untuk keluarga. InsyaAllah amin


Bila bekerja dalam jemaah tak terasa pula penatnya, itulah seronoknya, Entahlah nak cerita pun susah, unik tau. Nak tahu pm kak ann tepilah ya...


Nak rest sekejap esok jumpa lagi ya...Moga Mimpi Indah


Kak Ann
Stokis
Academician