QASEH GOLD ADINDA

TEKS : QASEH2U
FOTO: QASEH2U


QG-adinda-bar

Membantu menstabilkan hormon kewanitaan anda & mengatasi masalah wanita seperti keputihan serta menyokong penyusuan susu ibu dengan meningkatkan keaktifan hormon berkaitan.
Mengandungi bahan yang kaya dengan ciri anti oksidan & anti bakteria yang menyokong kesihatan dalaman anda serta memberi kesan awet muda secara semulajadi.
Merangsang tenaga fizikal & minda serta menstabilkan emosi agar anda dapat menjalankan tanggungjawab sebagai anak, isteri, ibu dan pekerja dengan lebih cemerlang!
serlahkan
icon-passifloraPASSIFLORA || Kajian telah menemui keupayaan herba ini untuk menjaga kecantikan wajah, penghilang kerut pada wajah, mencegah hipertensi, anti keradangan, menurunkan kolestrol, melancarkan pengedaran darah dan juga berfungsi sebagai antiseptik semulajadi yang boleh membantu sistem imuniti badan sekaligus menguatkan sistem pertahanan tubuh. ………………………………………………………………………………………………………..

icon-manjakaniMANJAKANI || Herba ini sangat sinonim dengan wanita dan diketahui umum mengenai kelebihannya. Pelbagai khasiat yang bermanfaat untuk wanita dapat diekstrak dari herba ini. Antaranya sebagai antioksida yangmelambatkan proses penuaan sel, mencegah kencing manis, mencegah barah payudara & rahim, astrigen yang mengawal kulit kering & berminyak. Selain itu juga berfungsi sebagai penguat gigi & tulang keranan menyimpan kandungan kalsium yang tinggi.

adinda-SHOP
RM78
KLIK untuk dapatkannya sekarang!

No comments:

Post a comment