QASEH GOLD JUNIOR

 QG-junior-bar
Membekalkan tenaga dan menderdaskan minda dan merangsang emosi positif kanak-kanak. Qaseh Gold Junior boleh diambil seawal usia 1 tahun.
Menguatkan sistem imum badan anak-anak tanpa menghadkan pergerakan mereka yang sentiasa aktif serta melindungi mereka dari jangkitan kuman dan bakteria.
Madu, kurma dan kismis yang kaya dengan glukosa dan fruktosa semulajadi dapat membantu membekalkan tenaga segera kepada tubuh badan serta merangsang sistem otak.
tingkatkan
icon-bayamBAYAM || Adakah kita masih ingat dengan kartun Popeye yang menjadi kuat setiap kali memakan bayam? Tidak dinafikan bayam ialah sayuran yang padat dengan khasiat kesihatan! Mengandungi flavonoid yang berfungsi sebagai anti oksidan & anti inflamasi untuk meningkatkan kuasa sistem imun. Kaya dengan pelbagai vitamin & mineral seperti zat besi yang dapat membantu mengatasi masalah anemia & keletihan serta kalsium & magnesium untk pembentukan tulang & gigi yang kuat.
icon-badamBADAM || Badam termasuk dalam keluarga kekacang. Mengandungi riboflavin untuk merangsang aktiviti minda & meningkatkan stamina tubuh! Merupakan sumber mineral, vitamin E & mineral seperti kalsium, magnesium, potasium & zat besi serta anti oksidan flavonoid untuk menyokong & mengimbangi kesihatan yang baik. ………………………………………………………………………………………

icon-pegagaPEGAGA || Pegaga juga dikenali sebagai gotu kola, mengandungi banyak manfaat kesihatan! Antaranya untuk membantu melegakan masalah eczeme, jangkitan pernafasan, asma, demam, selsema & insomnia. Pegaga juga dipercayai dapat meningkatkan keupayaan mental & mencergaskan tubuh.

Sayangkan anak anda? Bukan sahaja beri pendidikan terbaik tetapi jadilah ibubapa bijak dengan memilih supplement yang TERBAIK untuk fizikal, minda dan spiritual anak anda. 

Back To Sunnah! 
Berminat Hubungi ann ya 
0129321366

atau buat pesanan anda terus disini

No comments:

Post a comment