Monday, 5 September 2016

ENTRI 41: TIPS BANTU ANAK SUSAH MAKAN UBAT

TEKS : RAIHAN NOORDIN
VIDEO : RAIHAN NOORDIN

Assalamualaikum Selamat Pagi,,,

What a lovely monday kan!! Kak ann suka sangat sangat Isnin, Sebab Isnin maksudnya permulaan minggu yang baru, bersemangat untuk capai minggu yang mengujakan!

Eh eh Raya Haji dah nak dekatkan?!!, hujung minggu ni mesti ramai yang dah berpusu-pusu balik kampung dan semestinya ramai juga yang bercadang untuk bercuti bersama keluarga. Kak ann nak doakan semoga perjalanan dan plan anda semua dimudahkan.

Haa untuk entri kalini kak ann nak share video yang pernah kak kongsi di FB. Kak ann pasti ibu ibu diluar sana mesti pernah alami anak anak yang susah nak makan ubat atau supplement. Susah hati kan dah la mereka tak sihat nak makan ubat pun siksa, macam kena dera hahahaha. Alahai jangan begitu kan, Bukan anak saja yang stress sekali mak pak pun stress! hehe...

Okay ni ada tips . Moga moga bermanfaat ya!





Kak ann doakan moga hari ini merupakan hari terbaik untuk anda!

Pengedar Qaseh Gold Dipelawa.