Saturday, 13 August 2016

ENTRI 15: zORRo

TEKS : RAIHAN NOORDIN
FOTO : RAIHAN NOORDIN


Assalamualaikum !!

Selamat Pagi.....hehe., kalut kalut sedang packing dan bersiap seawal jam 5 pagi. Kak ann dan suami bergerak ke Johor Bharu untuk hadiri kelas usahawan dari Ana Edar. Sebenarnya kelas ni ada juga diadakan di Kuala Lumpur. Tetapi disebabkan rasa hati melonjak mahu bersua muka dengan dua orang agent Kak Ann di JB yang juga akan hadiri kelas ni makanya, kak ann ambil lah kesempatan sambil berjalan sambil datang kelas.

Alhamdulillah punya suami yang tersangatlah kaki travel dan JB merupakan port favouritenya . Takda apa pun nak menulis sebenarnya nanti sampai di sana kak ann share lagi ya@!

Jika anda di sekitar JB ingin tahu apa sebenarnya yang kak ann dan team buat boleh juga bersua muka kan,

Ha ni topeng semalam kawan beri di office katany hadiah sebab dia dah nak pindah ke wing satu lagi hahaha boleh tak walhal sebelah office jer pun.

Haaa macam Zorro tak! Macam Tarabas pun ada kan?? tapi versi wanita hahaha,